Get Smart With Money ?, nieuwe documentaire over geld op Netflix

Er staat een nieuwe documentaire op Netflix: Get Smart With Money.

In de documentaire worden mensen een jaar lang gevolgd die allemaal op hun eigen manier grote stappen maken met hun financiën. Ze worden hierbij gecoacht door bekende figuren, zoals Mr Money Mustache.

Eerlijk is eerlijk, ik heb niets nieuws geleerd van de documentaire. Maar soms is het goed om weer geconfronteerd te worden met dingen die je eigenlijk al wist. Alleen maar om te weten dat je goed bezig bent of zodat je af en toe toch even wat kan bijsturen.

Ik vond het leuk om de verschillende mensen te volgen. Daaruit blijkt maar weer: je bewandelt in het leven je eigen pad. Ook op financieel gebied. Het heeft daarbij niet veel zin om jezelf met anderen te vergelijken. Stel je eigen doelen, dan kun je in een jaar al veel bereiken. De tijd vloog voorbij toen ik keek, dus dat is in ieder geval een goed teken.

Heb jij Get Smart With Money al gezien?

5 gedachten over “Get Smart With Money ?, nieuwe documentaire over geld op Netflix”

  1. Goed bezig! Ik bevind me nu in de fase waarin ik een deel van mijn door oa beleggingen gewoon uitgeef aan investeringen in mijn huis(oa bad vervangen door instapdouche met oog op de toekomst) en leuke dingen. Je leeft niet eeuwig uiteindelijk…!

    Beantwoorden
  2. Alle adviseurs helpen vanuit hun eigen visie. Mustache zou mij niet adviseren om een plank te bevestigen. Een dommer type dan ik is niet voorhanden.
    Uiteindelijk zijn alle klanten geholpen. Ik denk dat vooraf een selectie gemaakt is om klanten met adviseurs te koppelen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie