Winactie: webcamcovers

Vandaag geen tip, maar een winactie. Ik geef namelijk een aantal setjes webcamcovers weg. Dit is een klepje dat je over je webcam kan plakken. Door het schuifje te openen, werkt je webcam. Na gebruik schuif je het klepje voor jouw webcam weer dicht. Dat voorkomt ongewenste gluurders.

Hoe doe je mee?

Plaats een reactie onder dit bericht. In december neem ik contact met de winnaars op per e-mail. Na het doorgeven van je postadres, stuur ik de webcamcover naar je op.

Spelregels

  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Uit alle reacties selecteer ik drie winnaars.
  • Heb je gewonnen, maar hoor ik na 2 dagen niks van je? Dan selecteer ik een andere winnaar en vervalt jouw prijs.
  • De covers kunnen alleen worden opgestuurd naar een Nederlands adres.

 

10 gedachten over “Winactie: webcamcovers”

Plaats een reactie