Weer een jaar erbij, de 30 komt in zicht!

Deze week was ik jarig. Best wel raar om dat te vieren nu, zonder alle mensen te zien die mij dierbaar zijn. 

Maar mensen snappen dat natuurlijk, dat een quarantaineverjaardag  gewoon best vreemd is. Iedereen was vanaf afstand extra lief.

De onderburen hadden koekjes gebakken, er werd een ballon bezorgd in een grote doos, een buurtbewoner had bloemen in de lift gelegd, een buurvrouw had heel lekker Indonesisch eten gebracht, er lagen kaarten in de brievenbus en er kwamen hele lieve berichten binnen op mijn telefoon.

Om mezelf actief en fit te houden (en een beetje leuk om naar te kijken), kocht ik een nieuw horloge. Niet echt minimalistisch, maar af en toe moet je jezelf toch verwennen. Erg lief dat een aantal mensen hier aan wilde bijdragen.

Ook in mijn 29e levensjaar blijf ik natuurlijk bloggen. Op naar de 30. Wow. Het gaat toch snel ineens.

Bedankt allemaal! ?

12 gedachten over “Weer een jaar erbij, de 30 komt in zicht!”

    • Dank je wel, Ron. Dat is wel het idee! Al is er normaal gesproken ook al geen gebrek aan eten… Gelukkig heb ik nog een jaar om er over na te denken.

      Beantwoorden
  1. Van harte!! Leuk dat iedereen zo betrokken was en je toch een leuke verjaardag konden bezorgen! Enne…30 is nog kinderspel wat mij betreft hoor… ik word 53 dit jaar. Zou willen dat ik op mijn 29e wist wat jij nu weet over sparen en consuminderen!! Groet Stella

    Beantwoorden

Plaats een reactie