Websitegedoe

Toen ik gisteren mijn nieuwe blog online zette, viel het me op dat mijn site traag was. Na een aantal berichten van mensen die mijn site niet konden openen, werd ik helemaal geïrriteerd. De site was zo traag als (vul maar in…).

Adine van LekkerLevenMetMinder.nl vertelde me al een keer hoe blij ze is met haar host. Mocht je niet weten waar ik het over heb: bij een hostingbedrijf huur je per jaar een plekje op internet om je website op te publiceren. Daarom ben ik vandaag ook maar overgestapt. Als het goed is werkt alles nu en is de website weer een stuk sneller. Je bent er wel een dag mee bezig, maar hebt dan ook wat. Hoera! ?

Soms groei je uit elkaar

Over mijn vorige host ben ik ook lange tijd tevreden geweest. Maar ik vind het niet leuk als problemen worden afgedaan alsof het alleen aan de gebruiker ligt. Hoezo? Veel mensen hadden gedoe en het is niet de eerste keer dat ik traagheid ervaar #ongeduldigtiepje. Ook waren de kosten de afgelopen jaren flink gestegen. Tijd om de wet van de twee voeten in te zetten dus.

Spam

En dan nog de spam. Ik kreeg het bericht van mensen dat mijn mail in de spamfolder belandde. Dat heb ik ook gelijk maar aangepakt. We klagen niet. Vanaf nu weer moedig voorwaarts!

Bij de loodgieter thuis, lekt het het hardst zullen we maar zeggen :-).

10 gedachten over “Websitegedoe”

  1. Hoi Tom – nooit een probleem gehad gelukkig? Hoop dat het voor jou en dus iedereen opgelost wordt? Ik moet wel elke keer opnieuw mijn naam en email invullen als ik post alhoewel ik al op de mailinglijst sta. ??
    David

    Beantwoorden
    • Hmmm, ja. Het loopt nu nog een beetje door elkaar heen. Kan ongeveer 24 uur duren. De cache op de computers van mensen moet ook even ververst worden.

      Beantwoorden

Plaats een reactie