Vreten op aarde

De laatste maanden heb ik enorm genoten van al het lekkers. Chocoladekruidnoten, chocoladeletters, speculaas, chips… Wat smaakte dat allemaal goed. 🥰

Dit alles heeft wel z’n uitwerking op mijn overhemden, shirts en broeken. Die zitten allemaal behoorlijk strak. Ik durf in sommige overhemden niet eens diep adem te halen, uit angst dat er een knoop afschiet. Of ben ik niet gegroeid, maar is mijn kleding gekrompen?

Tijdens kerst ben ik natuurlijk ook lekker aan het eten. Je komt niet aan tussen kerst en oud en nieuw, maar tussen oud en nieuw en kerst. En zo is dat!

Nu mijn gewicht onophoudelijk in de lift lijkt te zitten, heb ik maar weer de Yazio app geïnstalleerd. Daarmee kan ik in combinatie met mijn Apple Watch mijn dagelijks beweging en eten registeren. De gratis versie werkt prima, de advertenties klik ik gewoon weg.

Vorig jaar was ik ziek rond oud en nieuw. Het voordeel is dat ik daardoor dit jaar geen oliebollen lust. Dat is alvast mooi meegenomen!

Hoe zit jij in je vel?

Plaats een reactie