Dertien jaar geleden was het de eerste grote musical die ik zag, Mamma Mia! Samen met mijn vader reed ik vanuit ons kleine dorp naar grote stad Utrecht. 


Ik was direct fan van deze swingende musical. Wat zijn musicals gaaf! Vele musicals volgden. Een aantal maanden geleden ben ik nog een keer met mijn nichtje naar Mamma Mia in het Beatrixtheater in Utrecht geweest. Volgende week ga ik nóg een keer met een vriendin. De derde keer naar een musical? Ja. Maar er is dan ook wel een erg leuke actie…

Mamma Mia stopt

De musical Mamma Mia stopt 29 december namelijk definitief (nouja, misschien komt hij over een paar jaar gewoon voor de vierde keer terug naar Nederland? ;-)). Zoals dat wel vaker gaat aan het einde van musicals, is er nu een mooie aanbieding.

We gaan op dinsdagavond en hebben erg mooie plaatsen voor maar 29 euro per stoel. Een aantal rijen vanaf het podium! Ik vind dit echt een gave inclusieve actie, waarbij ook mensen die minder te besteden hebben de kans krijgen om een musical te bezoeken. Die hoeven dan dit keer niet achteraan in de zaal te zitten, op rang 5. En mensen die de musical graag nog een keer willen zien, maar niet de hoofdprijs willen betalen óók niet :-).

Kortingsactie

De kortingsactie is geldig voor een groot aantal voorstellingen. Ik heb de kaartjes gekocht via Theaterclub.nl, zij werken samen met de officiële ticketverkoper. Tegenwoordig kun je ook heel makkelijk zelf je stoelen aanklikken op de plattegrond.

Houd jij van theater? Mocht je ook besluiten om kaartjes te kopen, veel plezier! :-)