Uitwaaien aan zee

Vanmiddag had ik afgesproken met een vriendin om een wandeling en lunch aan het strand te doen. De afspraak was al gemaakt voordat code geel werd afgegeven. We besloten het gewoon het voordeel van de twijfel te geven en de afspraak door te laten gaan.

Na een paar minuten voelden we ons allebei al helemaal uitgewaaid en verwaaid. Lekker efficiënt dus! Daarna hebben we gezellig geluncht in een strandtent, bij een knapperend vuurtje. Door het onstuimige weer was het binnen en buiten lekker rustig. Ik koos een broodje met smashed avocado en gebakken ei. Heerlijk!

Mat(t)ras opgehaald

Vanochtend werd ook nog het matras bij ons opgehaald van Matt. We hadden dit matras besteld, omdat het goede reviews kreeg en omdat je zelf door de lagen om te wisselen de hardheid kan bepalen. Helaas kregen Vriend en ik er allebei pijn in onze rug van.

Nu we nog in de 120 dagen proeftijd zaten, hebben we besloten om het matras op te laten halen. Die wordt nu gereinigd, de buitenkant wordt vervangen en daarna wordt het met korting verkocht. En wij krijgen binnen 30 dagen ons geld teruggestort. Toch netjes!

We hebben nu een nieuw matras van Ikea gekocht. Dat was even wennen, maar ligt voor ons een stuk lekkerder. En het Ikea-matras is ook nog eens een stuk goedkoper dan van Matt. Zo blijkt maar weer: niet alles wat duur is, is beter.

6 gedachten over “Uitwaaien aan zee”

  1. Ja, met vijf minuutjes ben je vandaag wel uitgewaaid, ;-)
    Ik al een twee keer vandaag wegens hond haha
    Dan is een vuurtje en een warme lunch wel fijn !

    Beantwoorden

Plaats een reactie