Uitbuikend de laatste dagen van het jaar in

Het zijn de dagen tussen kerst en oud en nieuw. Na iets meer (kuch) te hebben gegeten dan we gewend zijn, hebben we de laatste dagen van het jaar nog om uit te buiken. En om na te denken over minder en gezonder eten in 2023 natuurlijk. 🫃🏻

Maar welke dag is het eigenlijk? Ik was het vandaag helemaal kwijt. Toch een teken dat je goed uit je ritme bent. Wat dan op zich wel weer een goed teken is :-).

Een (slechte) gewoonte van me was om vrije dagen en momenten vol te plannen. Dat zorgt natuurlijk wel voor structuur, maar je komt dan niet echt uitgerust je vakantie uit.

De komende dagen heb ik zo weinig mogelijk afspraken gemaakt en probeer ik zoveel mogelijk te doen waar ik zin in heb. Gewoon weer even leren om goed naar mijzelf te luisteren. Ik merk wel dat ik dat lastig vind en me daar al snel hangerig door voel. Het is nog even een kwestie van een goede balans vinden tussen te veel en te weinig doen.

Hoe gaat het met jou? Hoe breng jij de laatste dagen van het jaar door?

Plaats een reactie