Ondanks dat we alweer een aantal dagen in oktober zijn, blik ik nog even terug op september. De maand waarin ik minder ben gaan werken, mijn nieuwe telefoon binnenkwam en de nieuwsbrief veranderde. En wat gebeurde er met de bezoekers? Je vindt in deze terugblik natuurlijk ook alle tips op een rij.

Minder werken

Eigenlijk ben ik altijd al gewend om fulltime te werken. Maar naast mijn baan doe ik ook altijd al veel. Zo houd ik deze blog bij, maak ik muziek en heb ik mijn eigen bedrijf. Ik maak nieuwsbrieven en websites en schrijf en redigeer teksten. Daar wilde ik toch wat serieuzer de tijd voor hebben. Daarom besloot ik begin september om 36 uur te werken, zodat ik om de week een dagje “vrij‘“ ben (in sommige beroepen is 36 uur zelfs fulltime). En het is heerlijk. Als je de mogelijkheid hebt dan raad ik je aan om het ook te doen! Op mijn vrije dagen heb ik al één blogsamenwerking gehad en heb ik teksten voor iemand met een nieuw product geschreven. Kwam goed uit! ;-)

Nieuwe telefoon

Mijn iPhone 8 Plus kwam binnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij het bestellen toch nog even bang was dat de telefoon te groot zou zijn. Toen ik de iPhone ontving was hij inderdaad even groot. Maar je raakt al snel aan een groot scherm gewend. Gelukkig past de telefoon goed in mijn broekzak. De camera is erg mooi en de glazen achterkant maakt dat de telefoon een chique uitstraling heeft. Ook mijn ouders mogen blij zijn, want die krijgen mijn oude telefoon.

Twee nieuwsbriefopties

Omdat ik mijn lezers niet wil bestoken met e-mails, heb ik een wekelijkse mail geïntroduceerd. Als je je inschrijft krijg je één keer per week op zondag de tips van de week in je mailbox. Als je toch nog graag een bericht ontvangt zodra er nieuwe blog is verschenen kun je me dat even per mail laten weten, dan zet ik je op de andere maillijst.

Wat is er gebeurd met de bezoekers?

De bezoekers zijn vergeleken met vorige maand weer toegenomen met 15%. Yeeha. Way to go! Mooie motivatie voor me om door te gaan.

En dit zijn de 8 tips uit september

Je locatie realtime delen met vrienden? Zo doe je dat.

Ga jij voor die nieuwe telefoon of niet?

De eenzame blogger

Dit was mijn eerste telefoon en kijk eens waar we nu zijn!

Geconcentreerd werken? Zo stel je een maximum bezoektijd per website in

Groepsgesprek Whatsapp tijdelijk op stil zetten

https://tipsvantom.com/cloudopslag-gebruik-jij-google-drive-of-dropbox/

De spaarrente zakt verder naar een treurig dieptepunt

Wat vind jij de interessantste of leukste tip? Tot binnenkort!