Welkom in september! In dit bericht blik ik terug, vertel ik iets over mijn maand en lees je welke berichten in augustus online kwamen.

Hoeveel blogs online?

In augustus verschenen 6 blogs online. Daarmee heb ik niet helemaal voldaan aan minimaal 2 blogs per week. Maarja, het was tenslotte ook nog een beetje vakantie :-). En uiteindelijk hecht ik meer waarde aan goede blogs dan maar iets plaatsen om het aantal te halen.

Bezoekers weer gestegen

Het aantal bezoekers dat op mijn blog kwam is weer gestegen. Joepie! En ik zit nu zelfs op het bezoekersdoel dat ik aan het einde van dit jaar gehaald wilde hebben. Ruim 2.000 unieke bezoekers bezochten mijn website in augustus. Daarvoor wil ik natuurlijk ook jou bedanken. Laten we hopen dat de groei zich zo voort blijven zetten :-).

Persoonlijk

In augustus ben ik weer begonnen met hardlopen met Evy. Mijn teen is weer bijna heel, dus dat lukt weer. Ook wil ik vaker naar mijn werk lopen, zodat ik elke dag voldoende beweeg. Deze maand begon ik met mediteren en ik test sinds een paar dagen contactlenzen. In het begin kriebelde het nog erg, maar het gaat nu steeds beter. De tijd zal leren of het echt iets voor me is ;-).

Deze zes blogs zijn geboren in augustus ;-)

Insert beschuit met muisjes… Here we go!

Steeds meer afspraken in de zorg digitaal te maken

Tikkie – geld terugvragen via iDeal via alle Nederlandse banken

Waarom je de mailbox van je internetaanbieder beter niet kan gebruiken + overstapplan

Ontspullen #2 – administratie en digitaal ontspullen

Mediteren kun je leren met deze app

Sanny Zoekt Geluk

Bedankt weer voor je bezoek deze maand!