Het is weer tijd om een tof persoon aan je voor te stellen. Vandaag introduceer ik je de website Sanny Zoekt Geluk. Sanny Verhoeven is presentatrice en actrice en besloot om na alle afwijzingen voor presentatieklussen het heft in eigen hand te nemen. Daarom startte ze haar eigen online kanaal. 

Zoektocht naar geluk

In 2013 begon Sanny haar zoektocht naar geluk. Op haar website maakt ze video’s en schrijft ze blogs, waarin je leest en ziet hoe je het beste uit jezelf haalt. Op haar website vind je tips over spiritualiteit, productiviteit en positiviteit. Op YouTube heeft ze inmiddels diverse videoseries gemaakt zoals SelfHelp Sanny – praktische tips voor een happy life, maar ook de Motivatiemaand waarin elke dag een nieuwe tip verscheen. Inmiddels heeft ze 40.000 abonnees.

De video’s van Sanny vind ik altijd erg inspirerend. Vooral omdat ze alles altijd heel erg enthousiast vertelt en ze openhartig haar ervaringen deelt. Waar sommige mensen hun leven laten zien alsof ze altijd de wind in de rug hebben, zie je het bij Sanny ook als het minder goed gaat.  Want ook dat hoort bij de zoektocht naar geluk.

Jezelf zijn voor de camera

Natuurlijk kan ik hier een random video laten zien. Maar nu je er toch bent, is het beter om gelijk wat te leren. Toch? ;-) Vorige week plaatste Sanny een video over hoe je jezelf kunt zijn voor de camera. De tips ga ik binnenkort ook maar eens toepassen… Komt ‘ie!

Sanny heeft een eigen website, maar je kunt ook direct naar haar YouTube-kanaal.

Beeld: Sanny Verhoeven