Versnel Safari in OS X Yosemite en El Capitan

Verhelp met enkele klikken de bug die ervoor zorgt dat Safari in OS X Yosemite langzaam is.

Na de update van mijn MacBook naar OS X Mavericks en El Capitan, was Safari niet vooruit te branden. Daarom stapte ik over op Chrome. Afgelopen week kreeg ik toch veel zin om de fout op te sporen. Ik vond een goede tip die ik graag met jullie deel.

De boosdoener
De optie in Safari die ervoor zorgt dat het laden zo langzaam gaat heet “stop plugins om stroom te besparen”. Om deze functie uit te zetten ga je naar: Safari > voorkeuren > Geavanceerd. Onder het kopje Internetplugins zorg je ervoor dat de optie “stop plugins om stroom te besparen” is uitgevinkt.

Je zult merken dat Safari nu weer sneller laadt. Surf ze!

Safari_stroombesparinguit_TipsvanTom

3 Reacties

  1. Goede tip, versnel Safari!
    Ik heb me al lang geƫrgerd aan die strandbal, nu is ie weg!
    Bedankt!

  2. eindelijk is mijn safari weer snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Tips van Tom

Thema door Anders NorénOmhoog ↑

Lees meer:
Ik mis je
De route van een mailbericht, zo werkt internet.
Keuzestress? Laat de computer voor je kiezen!
Sluiten