Podcast #3 – Wat er gebeurde toen ik durfde te kiezen

Keuzes maken is niet altijd makkelijk, maar het is wel nodig. Want als je niet kiest, wordt het een rommeltje. Eind vorig jaar koos ik om mijn blog op financiële vrijheid en geluk te richten. Ruim 70 blogs die daar niet aan voldeden, gingen de prullenbak in.

Dat kiezen heeft er tot nu toe voor gezorgd dat het goed gaat met mijn blog. Ik besloot om te delen dat ik voor mijn 35e hypotheekvrij wil zijn en publiceerde de tussenstand van onze hypotheek.

17.000 bezoekers in 3 dagen

Begin dit jaar werd ik uitgelicht door Google Discover, waardoor binnen 3 dagen 17.000 mensen mijn website bezochten. Holy crap! Dat zijn dus 34 Jumbo Jets vol. Of een milieuvriendelijker voorbeeld: 45 Thalys-treinen. Of een uitverkocht Ziggo Dome.

Veel inspiratie, maar ook kritiek

Ook aan inspiratie ontbreekt het niet. Bloggen voelt nu echt als iets leuks en minder als iets dat moet. Natuurlijk kreeg ik ook wat kritische reacties. Hoe ga ik daarmee om? En hoe ga je überhaupt om met nieuwe dingen die je spannend vindt?

Luister de podcast hieronder of bekijk het overzicht van alle podcasts.

Plaats een reactie