Over naar het roze netwerk

Tussen de oliebollen en appelflappen door ben ik vandaag overgestapt naar het magenta netwerk van Nederland. Dat gebeurde niet geheel vlekkeloos.

Mijn huidige mobiele provider Youfone had mijn account vanochtend wegens ‘administratieve redenen’ al uitgeschakeld. Dus kon ik niet bellen en niet gebeld worden. Handig en klantvriendelijk is anders. Gelijk ook duidelijk dat ik niet meer voor budgetproviders moet kiezen.

Maar het kwam toch nog goed

Het goede nieuws is dat een aantal uur later mijn oude nummer was overgezet naar mijn nieuwe simkaart bij T-Mobile. Nu ben ik dus unlimited. Binnen Nederland heb ik een dagelijkse bundel van 5 gigabyte en kan ik daarna telkens 1 gb extra activeren. Een prettig idee om overal je laptop uit te kunnen klappen en aan de slag te kunnen op een veilig netwerk. En het abonnement is maandelijks opzegbaar. Daar betaal ik dan wel 2 euro extra voor, maar flexibiliteit is ook fijn.

Nu de verhuizing voor mijn mobiele nummer goed is verlopen, kan ik aan de slag met mijn visitekaartjes. En ik hoop dat ik in 2019 weer wat meer kan gaan bloggen! :-)

Bij welke mobiele provider zit jij? En ben jij daar nog blij mee? Ik ben benieuwd.

8 Reacties

 1. Tom,

  Bedankt voor je tips, ik werd in de bieb door iemand geattendeerd op je nieuwe blog.
  Ik heb ook geen mail ontvangen.

  Groet,
  Truus

  • Tom
   Tom

   31/12/2018 op 17:14

   Haha, dat klinkt leuk! Het mailsysteem checkt 1x per dag of er een nieuw bericht is. Ik zal op m’n lijstje zetten dat ik in 2019 een wat sneller systeem opzet.

   Ik verwacht dat het bericht morgenochtend bij je is :-)

 2. Overstappen met T-mobile is een ramp.
  Wij zijn laatst van T-mobile naar … T-mobile overgestapt. Van 4g voor thuis naar glasvezel. Dat was letterlijk uren frustratie aan de lijn en compleet nieuwe klant worden. De mobile en vaste tak van T-mobile praten namelijk niet met elkaar.

 3. Tof blog heb je hier, Tom. Je hebt ook een flink paar ballen om je baan op te zeggen, zo groot zijn de mijne (nog) niet. Blijf schrijven!

  • Tom
   Tom

   04/01/2019 op 11:31

   Thanks man. Jij hebt ook een interessant blog zag ik. Kan ik nog een hoop van leren! ;-) #diebuikmoetweg

 4. Hoi Tom – David hier. Ik zit al jareng lang bij Ben. Heb een abonnement van 6,5 GB per maand voor 17, en zoiets. Voor mijn gebruik is het een super deal en ik maak em NOOIT op in één maand. Aanrader. Gr D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Tips van Tom

Thema door Anders NorénOmhoog ↑

Lees meer:
Cyberduck, een fijn FTP-programma
Zonder zin kan het ook
Google Trends – Waar wordt veel op gezocht?
Sluiten