Boekje erbij? Deze 3 boeken raad ik je aan om te lezen

Heb jij dat nou ook? Dat je op vakantie meer boeken leest dan thuis? Ik heb in 2 weken vakantie al 5 boeken verslonden. En dan heb ik óók nog uitgerust en van de natuur genoten. Al hielp het wel dat ik een gebroken teen had en daardoor weinig kon wandelen…

Drie boeken die ik je aanraad te lezen

In deze blog introduceer ik je 3 boeken die ik las tijdens mijn vakanties. Master Your Mindset las ik toen we een vriendin van ons begin dit jaar opzochten in Suriname. Digital Fortress las ik in de bergen en Achterhonderd druiven ook. Klik op de cover van het boek voor meer informatie.

1. Master Your Mindset

Van Michael Pilarczyk krijg ik maar geen genoeg. In een eerdere blog vertelde ik je al over hem, Mister Mindset. Dit boek heb ik in een aantal uur gelezen. Michael laat je heel goed nadenken over waarom je doet wat je doet. In het boek lees je hoe je je mindset opnieuw kan programmeren, en dat vond ik erg interessant. Ik luister zijn Podcasts ook nog wekelijks met plezier. Meer info >>

 

2. Digital Fortress

De Nederlandse titel is Het Juvenalis Dilemma. Maar dat klinkt als je het mij vraagt een stuk minder aantrekkelijk dan de Engelse titel. Het verhaal gaat over een supercomputer van de NSA die voor de veiligheid alle via internet verstuurde berichten moet ontsleutelen. Deze supercomputer, TRANSLTR kan dat als de beste. Totdat er een onkraakbare code verschijnt… Een meesterlijk boek van meesterschrijver Dan Brown. Meer info >>

 

3. Achthonderd druiven

Dit boek vind ik geweldig grappig geschreven. Daardoor leest het makkelijk achter elkaar weg en zie je het als een film voor je. Achterhonderd druiven gaat over Georgia die op het punt staat met haar verloofde te gaan trouwen, maar vlak voor de bruiloft een alles veranderend geheim van hem ontdekt. Als je verder komt in het boek lees je waar de achthonderd druiven voor staan. Alvast een tipje van de sluier, het heeft iets te maken met een wijngaard. Meer info >>

Ga jij deze boeken lezen?

Ik ben benieuwd naar of jij deze boeken ook gaat lezen of hebt gelezen. Misschien heb je ook wel aanraders voor mij en andere bezoekers? Laat het weten door een reactie achter te laten.

Dit vind je wellicht ook interessant:

Plaats een reactie