Michael Pilarczyk – Mister Mindset

Ongeveer een jaar geleden hoorde ik voor het eerst over Michael Pilarczyk. Ook wel bekend als Mister Mindset. Samen met zijn vriendin Cindy zet hij zich in om de wereld gezonder, rijker en gelukkiger te maken.

Met alleen dromen kom je er niet

Een wijze les van Michael is dat wensen alleen je dromen niet waarmaken. En dat klinkt bijna te simpel om waar te zijn, maar het is wel een belangrijke stap die veel mensen vergeten.

Om mezelf maar als voorbeeld te nemen: ik denk vaak aan dat ik graag een grote website wil. En een grote website, die heb je niet zomaar. Michael vraagt je dan: welke stappen moet je nemen om het doel te bereiken? Om bezoekers te krijgen moet er bruikbare informatie op mijn blog staan. Daarom is het belangrijk dat ik minstens twee keer per week een bericht plaats. Daarnaast is het belangrijk om mijn Facebook-pagina levendig te houden. Want via dat kanaal komen ook veel mensen naar mijn website.

Bedenk je dus wat jij graag wil bereiken en wees ook kritisch op jezelf: welke stappen zet je nu al concreet om het doel te bereiken? Zet je ze echt of dénk je dat je ze zet? En wat voor stappen moet je daadwerkelijk zetten om er te komen?

Visualiseren

Michael maakt bij zijn methodes gebruik van visualisaties. Dat klinkt op het eerste gezicht misschien zweverig, maar de functie ervan begrijp ik wel. Je kan alleen iets voor je zien als je doel helder en concreet genoeg is. En daarnaast helpt visualiseren je ook om voor je te blijven zien waar je naartoe moet. Het doel blijft in zicht, wat er ook voor zorgt dat je gemotiveerd aan de slag blijft om het te bereiken.

Podcasts

Michael woont inmiddels met zijn vriendin en zakenpartner Cindy Koeman op Ibiza. Elke week brengen ze een nieuwe podcast uit met inspirerende gesprekken. Ik kan je zeker aanraden om je hiervoor aan te melden, als is het alleen maar om naar een rustgevende stem te luisteren.

Your Roadmap to Succes en happiness

Ga je liever direct onder begeleiding aan de slag? Dan is er ook de Roadmap to Succes en Happiness beschikbaar.  In 10 weken ga je aan de slag om de beste versie van jezelf te worden.

Boek

Lees je liever? Dan kan ik je zeker zijn boek aanraden: Master Your Mindset. Ik las ‘m in 1,5 dag uit.

Volg die man!

Zelf heb ik nu al veel aan de inspiratie en tips van Michael gehad en ik raad je zeker aan om hem te volgen. Ik ben benieuwd!

4 gedachten over “Michael Pilarczyk – Mister Mindset”

Plaats een reactie