Maandoverzicht juli – Top 5 tips

Officieel duurt juli nog een dag, maar ik kon niet wachten om alvast dit maandoverzicht te publiceren, #smokkelen. De tweede maand waarop ik weer serieus aan het bloggen ben. In dit artikel vind je de posts die deze maand het meest gelezen zijn.

Taartmomentje: bezoekers bijna verdubbeld! 🍰

Maar voordat we dat doen, wil ik iets kwijt over de bezoekers. Begin juni pakte ik het bloggen weer serieus op. Minstens één keer per week wilde ik een nieuwe blog plaatsen. En dat was niet zonder succes. Want de afgelopen twee maanden zijn de bezoekersaantallen vergeleken met mei bijna verdubbeld! Yeah! En de 100e tip kwam online. Yay! De meeste bezoekers komen binnen via Facebook en Google.

Nieuwe baan

In juni kreeg ik een nieuwe baan. Na een mooi afscheid (dank, lieve ex-collega’s!) ruilde ik de Hogeschool van Amsterdam in voor een commercieel bedrijf in Amsterdam, waar ik nu Marketing- en Communicatiespecialist ben👨🏻‍💻. Ik moet nog wel even leren om lang op mijn kont te zitten achter een bureau, maar ben ervan overtuigd dat dat helemaal goedkomt. Het is heel erg gaaf om meer over DTP (digitaal grafisch opmaken) te leren en weer bezig te zijn met communicatie. “Mijn” advertenties worden bijvoorbeeld gedrukt in de NRC. En ik houd me bezig met het verbeteren van vacatureteksten. Hoe te gek is dat?! Als ik nu ook nog blijf bloggen, komt het helemáál goed ;-).

De top 5 van juli

Deze maand verschenen zes nieuwe berichten online. Begin juli maar twee, omdat ik op vakantie was :-). Daar vertelde ik over op de blog van Puur Suzanne. Hier is de top 5 meestgelezen berichten in juli, we beginnen bij nummer 5.

#5. Foto’s uit Whatsapp niet opslaan

Vind je het ook zo irritant dat foto’s en video’s vanaf Whatsapp automatisch op je telefoon worden opgeslagen? Mijn telefoon slibde er in ieder geval van vol. Ook vertel ik je hoe je snel Whatsapp opschoont.

Foto’s uit Whatsapp niet opslaan

#4. Ontspullen: weg met al die rommel!

Een mens verzamelt in zijn leven zoveel spullen. De afgelopen maanden heb ik flink geruimd. Daarbij belanden spullen niet in kasten of op zolder, maar doe je er écht afstand van. En ik kan je vertellen: je knapt er van op!

Ontspullen #1: weg met al die overbodige rommel!

#3. Hoeveel spaargeld is genoeg?

Sparen? Wat is dat? Eerder schreef ik al over hoe je een spaarkoning of -koningin wordt. Maar tot hoe ver moet je gaan? Hoeveel spaargeld is genoeg? En spaar jij wel echt of ben je eerder aan het reserveren?

Hoeveel spaargeld is genoeg?

#2. Marjolein in het Klein – Tiny Houses

Tiny Houses. heb jij er weleens van gehoord? Marjolein besloot een aantal jaar geleden het roer om te gooien en als een van de eersten in Nederland in een Tiny House te gaan wonen. Haar positieve ervaringen en tegenslagen deelt ze op haar blog.

Marjolein in het Klein – Tiny Houses

#1. Een retroflipklok op je beeldscherm

Deze tip heeft een goede relatie met Google, want Google blijft veel bezoekers sturen. Ik klaag niet hoor ;-)

Een retro flipklok op je beeldscherm

Wat is jouw favoriete tip?

Dat was ‘m weer. Wat is jouw favoriete tip? Ik ben benieuwd! Donderdag ben ik er weer met een nieuwe post. Tot dan! 🙋🏻‍♂️

2 Reacties

 1. Avatar
  Superkanjers

  31/07/2017 op 14:18

  Hoi! Ik kwam je tegen via jouw reactie op lekkerlevenmetminder! Groetjes superkanjers

  • Tom
   Tom

   31/07/2017 op 19:18

   Hey Superkanjers,

   Dank voor je leuke berichtje! Tof dat je een kijkje komt nemen. Tot binnenkort? :)

   Groetjes Tom

1 Pingback

 1. Pingback: Dag 2017 - Tips van Tom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Tips van Tom

Thema door Anders NorénOmhoog ↑

Lees meer:
Een vliegende start
Wanneer ga jij de belastingaangifte 2017 invullen?
Rennen met de krant
Sluiten