Leestips, boeken waar ik blij van word

Mensen vragen me weleens hoe het toch komt dat ik zoveel weet over financiën. Omdat ik er veel over heb gelezen! ?Wil je meer lezen over een financieel vrij en een gelukkig leven? De boeken op deze pagina heb ik gelezen en kan ik je aanraden. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de boeken.

Ben je als je je hypotheek aflost een dief van je portemonnee? Helemaal niet! Marieke Henselmans neemt je in haar boek ‘Eigenwijs je hypotheek aflossen’ mee in de voordelen van een hypotheekvrij leven.
Dit boek van Gerhard Hormann las ik al voordat we de hypotheek afsloten. Een boek met superinspirerende tips, zoals je hypotheekrenteaftrek maar één keer per jaar terugvragen en daarmee je hypotheek aflossen.

 

In Miljonair met een Gewone Baan vertelt Oeds-Jan Postma je de stappen die hij nam om financieel onafhankelijk te worden. Dit boek las ik binnen één dag uit :-).
Hoe gek is het eigenlijk dat de meeste mensen 5 dagen per week aan het werk zijn om hun dure huis te betalen? Renée Lamboo deelt op een leuke manier haar keuze voor vrijheid.
Gerhard Hormann (schrijver van Hypotheekvrij) spaarde zijn eigen basisinkomen bij elkaar. Hierdoor kon hij zijn baan opzeggen en kon hij zichzelf elke maand salaris overmaken uit zijn eigen potje.
“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt.” Wereldwijd werden al meer dan 70 miljoen exemplaren van dit boek verkocht.
Doe je wat je echt leuk vindt? Geeft het leven voldoende vreugde of geluk? Met je mindset kun je een groot deel van je leven sturen. Een interessant boek, waarin Michael Pilarczyk zijn eigen verhaal deelt.
In dit boek deelt schrijver J L Collins zijn manier waardoor hij financieel onafhankelijk werd. Er staan wel wat Amerikaanse voorbeelden in, maar daar kun je omheen lezen ;-).
“Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven.” Echt veel meer uitleg heeft dit boek niet nodig. Een luchtige manier om met jezelf aan de slag te gaan.
Het leven is te kort om op kantoor te zitten! Lonneke Lodder zegde haar goedbetaalde baan in Amsterdam op, verkocht haar appartement en verhuisde naar het Spaanse platteland. Een inspirerend verhaal over een dame die tegen de stroming in zwemt.

Heb jij nog boeken die je kunt aanbevelen? 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.