Hallo wereld, hier is Tom de zzp’er

Hallo wereld, hier ben ik dan: Tom de zzp’er. De afgelopen maanden waren best intens. Gisteren had ik mijn laatste dag in loondienst. En vandaag is het dan dus zover…

Vanochtend werd ik de eerste keer wakker als zzp’er. Dat voelde best gek, maar ook goed! De afgelopen jaren heb ik al wel freelance gewerkt, maar dat was naast mijn baan. En dat is dan toch alsof je alleen met je grote teen in het water poedelt. Nu spring ik in het diepe. Plons!

De beste investering…

En bij ondernemen hoort natuurlijk ook investeren in jezelf. Dus vrijdag en zaterdag heb ik een mooie aftrap bij Maximum Potential van Michael Pilarzyck. Aan jezelf werken is sowieso een goed idee als jij je eigen bedrijf bent. Ben benieuwd hoe de twee intensieve dagen me gaan bevallen en of ik inderdaad bomvol inspiratie terugkom.

Bedankt!

Iedereen bedankt voor de toffe berichtjes. Veel mensen vinden het stoer dat ik dit doe, anderen wensen me succes en hopen dat het me lukt. Daar gaan we wel vanuit natuurlijk! :-)

Vanaf nu zal ik ook weer meer gaan bloggen. Naast de gebruikelijke Tips van Tom, houd ik jullie op de hoogte over het freelancen. Ik heb er zin in.┬áLet’s do this!

7 thoughts on “Hallo wereld, hier is Tom de zzp’er

    1. Dank!! Haha, jazeker. Net een rondje gerend om ze hopelijk snel kwijt te raken. Maar nu komen ze nog even van pas :-).

  1. Woohooh! Geweldige stap, Tom! Je bent stoer, en dapper, en ontzettend capabel. You Got This!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.