Zin om je talen bij te spijkeren? Of heb je andere talen nodig om verder carrière te maken?

Livemocha biedt de uitkomst. Een community waar native speakers je helpen hun taal onder de knie te krijgen. Je kan hierbij denken aan Engels, Frans, Duits,  Spaans, Portugees, Italiaans, Mandarijn, Arabisch, Nederlands en nog meer talen.

Van eenvoudig naar wat moeilijker
De talen leer je door modules te volgen. Deze beginnen eenvoudig en worden stapje voor stapje steeds wat moeilijker. Met behulp van afbeeldingen, tekst en geluid krijg je de mogelijkheid je woordenschat te vergroten. Aan het eind van elke module krijg je de opdracht een stukje tekst te schrijven. Deze kan je door iemand anders op de community laten nakijken. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid een voorgeschreven stuk tekst met je microfoon in te spreken, welke ook door iemand kan worden nagekeken. Zo krijg je nuttige tips om je uitspraak te verbeteren.

Help elkaar
Het woord community zegt het al. Livemocha is een online gemeenschap waarbij leden elkaar helpen. Als jij bijvoorbeeld Nederlands op perfect niveau beheerst en graag Engels wilt leren, krijg je hulp van mensen die de Engelse taal perfect beheersen en kan je zelf mensen helpen om Nederlands te leren.
Tegen betaling is het ook mogelijk om gemaakte opdrachten door een docent na te laten kijken.

En het is… gratis!
Het mooie van dit alles is dat Livemocha een gratis dienst is, waar ruim 8,5 miljoen mensen uit meer dan 195 verschillende landen gebruik van maken.

Klik hier om naar de website van LiveMocha te gaan.