Geen pakketjesslaaf meer

Wachten op pakketjes… ik heb er zo’n hekel aan. Je wacht de hele dag op de postbode. En bij elke stap die je zet, denk je: wat als de postbode nu komt? Met een volle blaas struin je door het huis, hopend dat je niet dat ene moment mist. Het moment waarop de bel gaat.

De hele dag wacht je. Je past je schema aan. Het is lekker weer. Maar je blijft binnen, want je wacht op je pakket. Ook nadat de bezorgtijd halverwege de dag gewijzigd wordt. Totdat je weer een briefje in de bus vindt: we hebben je gemist! Hoe kan dat nou? Ik jullie niet, ik heb namelijk DE HELE DAG gewacht totdat jullie langs zouden komen. Ergernis. Stress. Gedoe.

Afhaalpunt

Gelukkig bieden steeds meer webwinkels de mogelijkheid om je pakje direct bij een afleverpunt te laten bezorgen. Je krijgt dan een mailtje zodra je pakket klaar ligt om opgehaald te worden. OK, je moet er wel een paar minuten voor fietsen. En je moet rekening houden met de openingstijden van het afhaalpunt. Maar het bespaart je een hoop gez**k. Kun je gewoon de hele dag doen waar je zin in hebt en hoef je ook niet thuis te blijven. Goed voor je bloeddruk.

De pakketjes hebben mij niet meer in hun macht! ;-) Wat is jouw ervaring met wachten op de postbode?

8 Reacties

 1. Afhalen geeft mij meer stress omdat ik 4 dagen werk, thuis, en niet voor pakketjes de deur uit wil met mn opvangkindjes.. Dud ik laat ze wel thuis bezorgen. Heb daar 0,0 stress van. Ga gewoon de deur uit. We hebben superlieve buren die t voor me aannemen als ik naar school ben on kinderen te halen of brengen en ik neem ook pakketjes aan voor buren. Totaal geen stress. Heerlijk

 2. Precies hetzelfde. Heel herkenbaar. Als ik eindelijk toch naar de wc ga, gaat de bel met de pakketjesbezorger.
  Ik laat nu altijd bezorgen bij de post.nl die bij de supermarkt in zit. Ik kan daar altijd tot 21 uur terecht. Heel gemakkelijk of ik nu aan het werk ben of thuis ben.

  • Tom
   Tom

   14/04/2019 op 14:32

   Klinkt chill. Bij ons kun je bij AH alleen pakketjes van Bol afhalen. Gelukkig ook nog andere winkels in de buurt, die zijn alleen niet tot ‘s avonds laat open

 3. Als het kan laat ik s avonds bezorgen..dan zijn we meestal wel thuis en anders overdag. Eigenlijk gaat t altijd wel goed tot nu toe. Heel af en pakketje bij de buren (of vice versa afgeleverd)

 4. ik laat mijn pakketjes meestal s avonds bezorgen, dat werkt wel.
  Daarnaast zit er een huismeester in het complex waar ik woon die alle pakketjes aanneemt, luxe dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Tips van Tom

Thema door Anders NorénOmhoog ↑

Lees meer:
Welk boekhoudpakket past bij jou?
Verlangen naar minder
Warmetruiendag. Doe je mee?
Sluiten