En de winnaar is …

Een aantal weken had Tips van Tom 250 likes op Facebook en was ik jarig. Tijd voor een prijsvraag! Onder de mensen die mijn video op Facebook leuk vinden of er op hebben gereageerd, verloot ik een Spotify cadeaukaart van 10 euro. Maar hoe zorg je ervoor dat zo’n actie eerlijk verloopt? In deze tip maak ik ook de winnaar bekend.

Wheel Decide
Miljoenenjacht maakt gebruik van een notaris. Als ik dat zou doen, dan wordt het wel een heel dure prijsvraag. Maar ik wilde natuurlijk wel dat de winnaar onafhankelijk werd gekozen. Daarom vulde ik alle namen in van de mensen die aan de actie hebben meegedaan op Wheel Decide. De computer koos vervolgens een winnaar. Hoe dat verliep zie je in onderstaande video.

En de winnaar is … 

 

Gefeliciteerd, Carla van Druenen! Neem binnen 2 weken contact met me op, dan stuur ik je de code waarmee jij jouw maand Spotify Premium kunt verzilveren.

Foto: Elvis Santana

Plaats een reactie