Een rustige zondag

Vanochtend werd ik al vroeg wakker gemaakt door een blije Greet. Het was toen nog erg vroeg, dus ik was wat minder blij. Nadat ik haar uit de slaapkamer had gezet, viel ik gelukkig weer in slaap.

Rond 10 uur zat ik aan het ontbijt en genoot ik van een espresso. De rest van de ochtend heb ik op internet rondgestruind en tussendoor wat opgeruimd.

Misschien dat ik vanmiddag nog even een stukje ga hardlopen. Dat heb ik vorige zondag weer opgepakt. Mijn planning is om dit 2 keer per week te doen. Ik weeg nu ruim 8 kilo minder dan in april van dit jaar. Je merkt wel dat het hardlopen nu een stuk makkelijker gaat zonder dat ik 32 pakjes boter (of 8 pakken melk of 16 pakken koffiebonen) meezeul. 

Tot nu toe vind ik hardlopen de minst erge sport. Ik kan het doen wanneer het me uitkomt, heb alleen hardloopschoenen nodig. En met een relatief korte inspanning van een half uur, zit het er weer op.

Misschien dat ik tussendoor nog lekker ga zitten met een boekje erbij. Ik heb mijn leesdoel van 20 boeken bijna gehaald.

Ik kies er bewust voor om vandaag verder niet veel te doen. Mijn lichaam voelt moe aan en als ik naar mijn agenda kijk van de afgelopen week, dan snap ik dat wel.

Hoe ziet een rustige zondag er voor jou uit?

 

Foto: NordWood Themes

4 gedachten over “Een rustige zondag”

  1. Een rustige zondag voor mij begint met een sessie in de sportschool om half 10. Dan thuis koffie met wat erbij, meestal een boterham met pindakaas. Dan misschien nog even naar de bieb. Mealprepping voor de komende week, wasje draaien en drogen en wegwerken. Lunch thuis. Rest van de dag bloggen, lezen, serie kijken. Avondeten maken (of wachten tot ik geroepen word voor het eten), kleding klaarleggen voor werkdag op maandag, naar bed!

    Beantwoorden

Plaats een reactie