Een nieuwe lay-out

Less is more. Toch? Tips van Tom ziet er nu ineens heel anders uit. Ik heb vanavond namelijk een nieuw thema geïnstalleerd.

Het gaat om de boodschap

Mijn vorige lay-out sprak me niet meer zo aan. De afbeeldingen maakten het te druk. Als je een eetblog hebt zijn afbeeldingen tof of als je zelf veel foto’s maakt. Ik kan wel elke keer met een afbeelding van een computer komen of een screenshot van de site waar ik over schrijf, maar dat vond ik ook een beetje lame.

Vers uit de verpakking

De nieuwe layout is nog vers uit de verpakking. Ik moet er nog serieus mee aan de slag. Tot nu toe ben ik wel benieuwd naar wat jij er als gewaardeerde bezoeker van vindt! Dan neem ik dat mee in mijn aanpassingen :-).

4 Reacties

  1. Het mannetje met het blauwe bloesje vond ik toch wel leuk !!

  2. Minimaal één foto mag er wel in het nieuwe thema, hoor: die van de schrijver van het blog! Of inderdaad het blauwe mannetje. Niet alleen omdat dat leuke afbeeldingen zijn, maar ook omdat het – voor mij – leuk en persoonlijk is om de mens achter de schrijfsels in beeld te hebben. Verder vind ik het een mooi strak ontwerp dat toch uitnodigt tot lezen. Dat geel is warm en maakt de eenvoud niet te kil om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Tips van Tom

Thema door Anders NorénOmhoog ↑

Lees meer:
Terugblik september
Mis geen OV meer dankzij automatisch opladen
Zo draai je de privacy-verandering van Whatsapp terug
Sluiten