Een jaar onbereikbaar bij Tele2?

Deze week stond mijn overstap gepland naar Tele2 Mobiel. Als ik de verhalen moet geloven wordt het een jaar zonder bereik, met een slechte klantenservice en spookfacturen en word ik voortdurend zomaar afgesloten. Stapelgek dat ik dan toch naar ze overstap? Vind ik niet.

Steun nieuwe spelers

Tele2 is een relatief nieuwe partij, die risico’s neemt door producten goedkoper aan te bieden dan de al langer bestaande “grote jongens”. En die moet je steunen. En even relativerend: erger dan T-Mobile in de begintijd van de iPhone zal het vast niet worden. Toch?

Goede recensies vind je niet snel over mobiele aanbieders

Als je zoekt op Tele2 Mobiel kom je op allerlei websites terecht waar de klachten de spuigaten uitlopen. Mensen zijn nu eenmaal eerder geneigd om recensies te plaatsen als ze ontevreden zijn.

Daarnaast is Tele2 een stuk goedkoper dan andere aanbieders. Mijn huidige iPhone is nog goed, dus die houd ik. Daarom neem ik een Sim Only, waarbij je dus alleen belminuten/internet afneemt en je eigen telefoon houdt.

Wat is dan die mooie deal?

1GB internet en onbeperkt bellen voor 12 euro (inclusief btw) per maand. Ik ben voor zakelijk gegaan, omdat daar bij verbruik van de internetbundel internet niet wordt afgesloten. In plaats daarvan wordt de verbinding geknepen en zou je nog wel moeten kunnen mailen en appen.

En nu?

Mocht ik dus een jaar onbereikbaar zijn, dan weet je hoe het komt ;-). Grapje. Woensdag ben ik overgestapt en het bereik in Amsterdam is prima. Zelfs in de metrotunnel, waar KPN het liet afweten. Tot nu toe ben ik dus zeer tevreden. Yay!

Wees niet bang om over te stappen naar een aanbieder met een betere deal. Wel is het verstandig om bij wat mensen in je buurt te vragen hoe een aanbieder bevalt of even snel de dekkingskaart te checken. Die dekkingskaart vind je op de website van de provider.

1 Reactie

  1. Ik ben erg blij met Tele2! Super bereik, geen problemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Tips van Tom

Thema door Anders NorénOmhoog ↑

Lees meer:
Smeulende laptop, geluk bij een ongeluk op vakantie
5 handige en inspirerende cadeaus
Youtube als MP3 opslaan
Sluiten