Soms zit geluk in een klein hoekje

Deze week keek ik live naar een vragenuurtje van Mister Mindset op Facebook. En raad eens: ik heb een deelname aan de 10-weekse cursus Your Roadmap to Success and Happiness gewonnen!

Nu hoor ik je vragen: hoe heb je dan gewonnen? Ik heb de live-video gedeeld. Voor Michael en Cindy een supereffectief middel om in korte tijd veel mensen te bereiken. Zeker een marketingtip om te onthouden!

Soms zit geluk in een klein hoekje. Later deze week scheurde ik overigens uit mijn broek. Zo snel kan geluk dus ook weer weg zijn, haha. Geluk komt te voet en gaat te paard? ;-) Ik heb in ieder geval nu al zin in 2018!

Video

Na het winnen maakte ik een video, die kun je hieronder terugkijken:
https://twitter.com/TomTumTom/status/937790777492688896

3 gedachten over “Soms zit geluk in een klein hoekje”

    • Thanks voor je enthousiaste reactie! Heb heel veel zin om te starten. Is het ook niet iets voor jou?

      Grappige is dat ik er serieus over na dacht om er aan mee te gaan doen…

      Beantwoorden

Plaats een reactie