Doneren aan Giro 777 voor de waterschade

Jeetje zeg, wat een pech hebben de mensen in het zuiden van ons land en de aangrenzende buren. Het lijkt me zo erg dat je hele boeltje eerst onder water staat en er een laag stinkende modder achterblijft.

Maar ook hier geldt natuurlijk: samen staan we sterk. Ik schreef al eerder dat ik geef aan goede doelen op eigen initiatief. Het voordeel daarvan is dat mijn vaste lasten niet hoger worden en ik de doelen kan afwisselen. De ene keer krijgt Zus iets en de andere keer krijgt Zo weer iets.

Giro 777

Voor de watersnoodramp is Giro 777 geopend. Ik heb daar gisteren ook een bedrag naar overgemaakt.

Kun je ook iets missen? Dan kun je ook overwegen om iets te schenken, het kan al vanaf 1 euro. Er is al meer dan 4 miljoen euro gedoneerd, zag ik. Dat lijkt me een fijne start! Maar als je ziet wat er allemaal moet gebeuren, dan is elke euro extra nog welkom lijkt mij.

Spullen doneren

Gisteren zag ik op het journaal dat je ook spullen kunt doneren. Een goede actie om wat verder te ontspullen, grapte ik naar Tomas. Hij had helaas weinig interesse. ?

Geef jij weleens iets aan een goed doel?

3 gedachten over “Doneren aan Giro 777 voor de waterschade”

  1. Goed dat je hier aandacht aan besteedt! Ik heb dit helaas in mijn omgeving meegemaakt.. familie en kennissen die zijn geëvacueerd.
    Ik heb daarom ook gedoneerd!

    Beantwoorden

Plaats een reactie