Dingen waar ik blij van word #8

Het is alweer even geleden dat ik een lijstje maakte met dingen waar ik blij van word. Zeker in tijden van oorlogen en andere ellende is het wel weer een goed idee. Daar gaan we!

 • Op de bank zitten met kaarsjes aan, terwijl het buiten donker is en waait πŸ•―οΈ
 • Poes Greet die zo groot aan het worden is (en zo gezellig wacht bij het thuiskomen) 🐈
 • Verse koffiebonen bestellen van een kleine branderij in de buurt β˜•οΈ
 • Af en toe een lekker taartje eten met koffie 🍰
 • Mijn uitgemeste kledingkast, waardoor het er netjes is en alleen kleding ligt die goed is πŸ‘–
 • Slapen in een knisperend gewassen bed πŸ›οΈ
 • Collega’s zien op kantoor πŸ’Ό
 • Voor meerdere dagen eten in de koelkast, zodat je niet elke dag hoeft na te denken over wat er op tafel komt of de supermarkt in hoeft πŸ›
 • Dat we in een veilig land wonen en een dak boven ons hoofd hebben 🏠

Herken je hier iets in? Waar word jij blij van?

 

3 gedachten over “Dingen waar ik blij van word #8”

 1. Dingen waar ik blij van word: Als het goed gaat met mijn dochter.
  Samen met een andere collega op bezoek gaan bij een zieke collega die zich in de steek gelaten voelt door de werkgever, maar zichtbaar blij is met 2 collegas die met een bloemetje,iets lekkers bij de koffie, maar vooral een luisterend oor langskomen. De mooie tekening die ik van een client op mijn werk kreeg.De lieve vriendin die mij en mijn dochter meeneemt om met de auto boodschappen te gaan doen zodat we niet op de fiets door de regen hoeven. Verse groente van de groenteboer die alleen in Nederland geteelde groentes verkoopt. Eitjes, kaas en vlees rechtstreeks van de boer. Een leuke vondst bij de kringloop

  Beantwoorden

Plaats een reactie