Dingen waar ik blij van word #4

Met deze natte winderige dagen en de groeiende angst voor het Coronavirus, leek het me goed om weer eens te delen waar ik blij van word. Dat helpt namelijk om positief te blijven en om niet bang te worden.

Mini heteluchtfriteuse

Op aanraden van een vriendin kocht ik deze kleine heteluchtfriteuse. Ik betaalde er maar 39,95 voor en met de twee cadeaubonnen die ik nog had liggen zelfs maar 19,95. We hebben al een aantal keer heerlijk gesmikkeld van de verse aardappelpartjes die we met weinig olie heerlijk krokant bakten. Het voelt ook efficiënter, omdat je niet een hele oven hoeft voor te verwarmen.

Recordaantal bezoekers

Deze is voor jullie. Bedankt! Het is bijna niet normaal meer. Vanaf het begin van dit jaar is mijn site namelijk al 58.000 keer bezocht. Omdat ik impact wil maken had ik me als doel gesteld om aan het einde van dit jaar 5.000 bezoekers per maand te hebben. Dat doel heb ik nu al ruim behaald. Ik vind het zo leuk ook om alle reacties te lezen. En Tomas werd in de trein herkend als ‘de man van’… Hoe grappig is dat? (Oké, ook een beetje eng ;-))

Zes kilo kwijt

Ik ben 6 kilo kwijt en dat voelt goed. Ook als ik in de spiegel kijk dan voel ik me fijner. De afgelopen weken ben ik niet echt meer afgevallen, maar ook niet aangekomen. Eigenlijk is het ook wel goed zo. Wat kwabjes mogen er nog wel af, maar dat kan ook langzaam. Om bij te houden wat ik eet ben ik overgestapt naar de Eetmeter van het Voedingscentrum. Bespaart met toch weer 22,95 per maand.

Uit eten in de Bijlmer

Natuurlijk heb je in Amsterdam Zuidoost heel veel lekkere eettentjes. Recent zijn we bij circulair restaurant Elixer gaan eten. Het was heerlijk en we komen er zeker nog eens terug. Het heeft een heel gezellig interieur en het lijkt echt even alsof je op vakantie bent. Aanradert.

Kun jij van deze dingen ook blij worden? Of word jij ergens anders blij van?

12 gedachten over “Dingen waar ik blij van word #4”

 1. Super – goed bezig. Ik ook weer aan het afvallen nadat ik 3+ maanden sigaret vrij ben. Voor mij is hardlopen altijd een gebruikelijk manier kolos kwijt te raken. Verantwoord eten ook – zeker vind ik het moeilijker een gebalanceerde dieet op te pakken. Hoe is dat voor anderen hier die asn dit blog meedoen?
  Benieuwd … gr David

  Beantwoorden
  • Knap dat je gestopt bent met roken! Volgens mij is het het belangrijkste om je gewoontes aan te passen (gezonder eten en dagelijks meer bewegen) en je daardoor kilo’s verliest.

   Beantwoorden
 2. Ha Tom,
  Jouw vraag is een uitnodiging waar ik graag op in ga! :)

  Dingen waar ik blij van word:
  – een sterrenhemel vanuit een berghut
  – vers brood met pindakaas met stukjes noot
  – een goed gesprek
  – zon op mijn huid en een briesje in mijn gezicht
  – houtvuur na een mooie wandeling

  :) :) :)

  Beantwoorden
 3. Hee ken jij Elixer? Ik kom er altijd langs met de electrische scooter als ik naar mijn werk ga. Vind het een beetje dodgy buurt om laat te zitten… Om de hoek laatst nog een drill-rapper neergestoken.
  Ziet er wel leuk uit vn buiten. Misschien toch een keer proberen in de zomer, als het nog licht is.

  Ik word van meer dingen blij dan ik van dingen onblij word. Ik ben mezelf ook aan het aanleren vaker blij te zijn. Het werkt een beetje, maar een beetje is niet niks!

  Beantwoorden
  • Wat grappig! Het lijkt ’s avonds inderdaad een beetje ruig daar, vooral voor een dorpse jongen. Via Verrijn Stuartweg valt het mee :-).

   Beantwoorden

Plaats een reactie