Dingen waar ik blij van word #2

Deel 1 van dingen waar ik blij van word is goed gelezen. Daarom is hier een vervolg! ;-)

Acteren

Kortgeleden kroop ik in de huid van een oude kindervriend. Dankzij goede visagie en gewoon Sinterklaas zijn was het erg geslaagd. Zo zie ik er dus uit over 40(?) jaar…

Koffie!

Koffie. Wat is het toch heerlijk. Ik begin er thuis mee zodra ik wakker word (met dank aan Tomas die het me op bed brengt). En op mijn werk is het ook heel lekker. Een machine met échte bonen en echte melk. Geen tandwielenkoffie dus. Of zoals mijn vader vaak zegt: gemalen dakpannen. Welke bijnaam heb jij voor slechte koffie?

Buiten zijn

Van wandelen in een groene omgeving word ik ontzettend blij. Alleen doe ik het te weinig. Vooral als ik binnen zo lekker warm zit… Het is dus goed voor me, maar ik doe het toch te weinig. Herkenbaar?

Buiten wandelen

Senz stormparaplu

Paraplu’s zijn in Nederland erg handig. Maar de opvouwbare plu’s klappen bij een zuchtje wind al dubbel. Zonde én frustrerend. Een aantal maanden geleden heb ik een opvouwbare stormparaplu van Senz gekocht. Tot nu toe ben ik er erg blij mee. De prijs ligt wel een stuk hoger dan de plu’s van de HEMA. Maar als je er vervolgens langer mee doet, is het een goede investering. Als je het te duurt vindt, kun je wachten tot ze in de aanbieding zijn.

Lunch in Amsterdam

Vorige week lunchte ik met Tomas en een vriendin heel lekker bij Beter & Leuk, in een zijstraatje van de Wibautstraat. Huisgemaakte biologische gerechten. Aanrader! Voor het eerst geweest met Carolina. Dank voor de tip ;-).

Theater & Muziek

In Amstelveen ging ik naar bed met Dietrich & Piaf. Echt een geweldige voorstelling. Humor, drama en verdriet, het zit er allemaal in. In Naarden was het feest bij Club Carolina in deMess. Geweldige zang, met een live-band! En ik ging met een vriendin naar de kerstshow van het AMSGMC. Als jij nog leuke voorstellingen weet houd ik me aanbevolen!

Nu ben ik natuurlijk ook heel benieuwd naar waar JIJ blij van wordt! 

Plaats een reactie