Dingen waar ik blij van word #1

Een nieuwe categorie. Hierin bespreek ik maandelijks de zaken waar ik blij van word. Let’s roll!

Nieuw uiterlijk Google Calendar

Het heeft even geduurd, maar de webversie van Google Calendar heeft nu een nieuw uiterlijk. De oude lay-out kon ook eigenlijk echt niet meer. Dus goed dat het is aangepast, helemaal in een nieuw jasje. De nieuwe agenda komt vanzelf voor alle gebruikers beschikbaar, maar je kan dit proces wel alvast versnellen. Ga naar de webversie van Google Calendar en klik rechtsboven op “Use new Calendar”.

Opdrachten bij mijn eigen bedrijf

De afgelopen 2 maanden heb ik weer mooie opdrachten voor mijn eigen bedrijf mogen uitvoeren. Zo heb ik teksten herschreven, flyers opgemaakt, uitnodigingen verzonden via Mailchimp en geholpen bij het op orde brengen van e-mailinstellingen. Ik merk dat het me veel energie geeft en ben superblij dat mijn opdrachtgevers ook tevreden zijn. Mocht je ook ergens hulp bij nodig hebben, hier ben ik! (Maar voor niets gaat de zon op ;-)).

Mijn nieuwe iPhone

Toen mijn creditcard belast werd deed het even pijn, maar man wat ben ik blij met mijn nieuwe iPhone. De foto’s zijn mooi, het scherm is lekker groot, de snelheid is top en de telefoon voelt gewoon heel degelijk aan. De batterij is ook geweldig en gaat zo 2 dagen mee. Kan ik extra lang videobellen met mijn nichtje van 2! ;-) Dus als je twijfelt aan de iPhone 8 Plus of een andere nieuwe telefoon: ga ervoor!

Eten bij The Lobby

Het is alweer even geleden, maar ik kijk er nog steeds met een goed gevoel op terug. Eten bij The Lobby in Amsterdam. Wat een lekker en gezellig nieuw restaurant is dat. In december is mijn vriend jarig en gaan we er gezellig samen eten. Misschien zie ik je daar ook wel? ;-) En Stella: dank voor het uitkiezen van deze bijzondere plek!

Groeialerts

En niet te vergeten: mailtjes dat mensen zich hebben ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. Joepie! Als jij hier mede voor gezorgd hebt: dank je wel!

Wat maakt jou blij? En wat vind je van deze nieuwe categorie? Ik ben benieuwd.

4 gedachten over “Dingen waar ik blij van word #1”

  1. Hey heb je vorige gemist en nu dus 2 dingen waar je blij van wordt gelezen, leuk we hebben veel gemeen zoals de lobby wandelen koffie spelen en de calender! Yeahhh

    Beantwoorden

Plaats een reactie