Diensten

Worstel je met een tekst? Lukt het je maar niet om je nieuwsbrief er goed uit te laten zien? Twijfels over je website? Heb je hulp nodig om je computer of gadgets in te stellen? Of heb je tijdelijk wat extra handjes nodig? Ik help je graag.

Mailchimp

Met een nieuwsbrief is de kans groot dat je je klanten wél bereikt. Ik help je een layout te maken op basis van je bestaande website en huisstijl. Ook maken we samen de eerste nieuwsbrief. En drukken we op “de knop”!

Technische hulp

Hulp nodig met het instellen van je e-mailprogramma? Is je printer wel draadloos, maar communiceren jullie niet met elkaar? Ook voor technische problemen ben ik in te zetten.

Tekstschrijver

Heb je teksten nodig of wil je een tekst even goed laten checken? Kom maar! Bijvoorbeeld blogs, persberichten en vacatures.

Virtual Assistant

Op afstand voer ik klussen uit, zodat jij je kunt focussen op andere zaken. Mailboxen beheren, sociale media updaten of een andere klus. Zet me maar aan het werk!

Websitescan

Laat mij als onafhankelijke partij kijken naar je website. Welke indruk maakt de website op mij als bezoeker? Staat alle informatie op een logische plek? Ik geef je praktische tips en kan je helpen deze door te voeren.

Reden om mij in te huren

  • Snel antwoord op mailtjes
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Actiegericht
  • Tevredenheidsgarantie

Vragen of interesse?

Neem vrijblijvend contact op.

Mijn KvK- & BTW-nummer stuur ik je graag op aanvraag (en ze staan natuurlijk op mijn factuur :-)).