De gaten in mijn sloffen gelopen

Het was een koude winteravond. Ik zat thuis met mijn vriend en legde mijn voeten op de bank. Van de andere kant van die bank hoorde ik: “Dit begint nu wel erg armoedig te worden.”

Ik keek naar mijn sloffen. En tja. Daar kon ik hem eigenlijk geen ongelijk in geven. Ik moest wel even terug in de tijd. Want hoe oud waren ze nu eigenlijk? Na lang zoeken vond ik het antwoord. Op 28 oktober 2017 stuurde ik vriendin Corine een foto van mijn aankoop, met een dank voor de goede tip.

Inmiddels zit er een gat in een slof en zijn beide zolen ook aardig versleten. Niet gek ook, na ze 6 jaar gedragen te hebben. Alleen deden ze nog steeds wel hun werk, want mijn voeten bleven warm. Toch kon ik me wel vinden in het kopen van een nieuw paar. Ik vond verschillende websites met verkoopprijzen tussen de €50 en €70. Een flinke prijs. Maar als je er vanuit gaat dat ze een aantal jaar meegaan, is het de investering meer dan waard.

Voordat ik een bestelling plaatste, deed ik nog even een ‘Googletje’. En ja hoor, daar vond ik een tijdelijke goede aanbieding. Ik heb een nieuw paar kunnen bestellen voor 35 euro. En mijn vriend? Die bestelde ook direct maar een paar. Wij hebben warme voeten voor de rest van deze en de komende winter(s).

Dus mocht je op zoek zijn naar sloffen dan kan ik de GIESSWEIN Kramsach van harte aanbevelen. De sloffen komen uit Zwitserland, zijn gemaakt van schapenwol (waardoor ze ademen) en kunnen worden gewassen op 30 graden. Sexy is anders… Maar het leven kan nu eenmaal niet altijd sexy zijn.

De foto van de sloffen die ik in Whatsapp vond. Verbaasd dat ik dit bericht nog had…

Foto header: J. Schiemann via Unsplash

5 gedachten over “De gaten in mijn sloffen gelopen”

 1. Ik ontdekte pas geleden ook een gaatje in een van mijn sloffen dus deze tip ga ik misschien nog gebruiken :)

  Ben je trouwens gestopt met BlueSky?

  Beantwoorden
  • Ha Onno. Heb even wat minder behoefte aan alle socials. Heb jij dat ook weleens? :) Doordat ik minder op socials zit, komt er ruimte voor andere dingen. Zoals blogjes schrijven. ✍️

   Beantwoorden
   • Minder behoefte niet per se, soms is het wel zo dat het aanbod op de socials minder matcht met mijn behoeftes, dan ga ik er wat sneller doorheen

    Beantwoorden
  • Alleen in het begin even, maar dat komt omdat de sloffen in het begin ook nog wat strakker zitten. Ik draag meestal sokken erbij :)

   Beantwoorden

Plaats een reactie