Cadeautjes kopen voor jezelf

Met geld bezig zijn is leuk, maar jezelf lekker verwennen is ook heel belangrijk. Deze maand ben ik maar eens uit de band gesprongen.

Zo kocht ik voor mijzelf:

Geen nieuwe iPad

Ik heb ook veel gepiekerd gedacht aan het kopen van de nieuwste iPad Air. Uiteindelijk heb ik er toch geen een gekocht.

Als ik de iPad koop heb ik namelijk weer een extra apparaat om up-to-date te houden en op te laden. Daarnaast heb ik al een e-reader, laptop en smartphone. Een extra apparaat zorgt ervoor dat ik meer tijd online doorbreng.

Een extra product zorgt ook voor meer afval. Aan het einde van de levensduur moet alles weer gerecycled worden en we branden de wereld al zo snel op met z’n allen.

Kortom: leuk, zo’n nieuwe iPad. Maar het is niet minimalistisch en gewoon niet nodig.

Met de dingen die ik wél heb gekocht ben ik erg blij. Waarmee heb jij jezelf voor het laatst verwend? En wanneer was dat voor het laatst?

11 gedachten over “Cadeautjes kopen voor jezelf”

 1. Origineel, zo’n headspace abonnement. Ik weet zo niet wat de betaalde versie precies aan extra’s toevoegt maar hoop dat het je bevalt.

  Beantwoorden
 2. Heb mijzelf na lang wikken en wegen een hulp in de huishouding gegund (deze week geregeld) en heb de schilder gevraagd een offerte te maken voor de binnenkant van het huis. Ergens knaagt het want ik kan het prima zelf (en zou daarmee flink geld overhouden), maar werk 36 uur + 10 reistijd en ga ook cursussen volgen en baal ervan dat een groot deel van de “vrije” tijd op gaat aan dit soort klussen.

  Beantwoorden
 3. Een heleboel t shirts en 2 truien van icebreaker (als je toch duurzaam bezig bent niks fijner als merinowol,warm in de winter koel in de zomer en hoef je eigenlijk noot te wassen). Nieuwe fietsbroek en jas voor de wintermaanden. En div. Geuren. Eind van het jaar zo veel mogelijk opmaken ?.

  Beantwoorden
 4. Haha… ja ik heb mezelf wel verwend in oktober met een nieuwe iPad Pro 12.9, de vorige was 7 jaar en de accu was op.
  Gebruik ook geen laptop meer, doe nu alles op de iPad, de Pro is echt een geweldig apparaat.
  Kan er dus ook lekker TV op kijken, films en series, muziek luisteren en ik gebruik ‘m ook als e-reader.

  Beantwoorden
 5. Wat goed dat je een abonnement op HeadSpace hebt gekocht. Dat is altijd waardevol. Voor jezelf zorgen, is zeker in deze tijd heel erg belangrijk!

  Beantwoorden

Plaats een reactie