Blogpauze

Hallo zeer gewaardeerde lezer. Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, heb ik dit jaar nog niet veel geblogd. Daar is een goede reden voor en daarom neem ik een wat langere blogpauze.

Ergens eind vorig jaar werd het me allemaal even teveel en zei mijn lichaam: Alarmbellen. STOP! Ik dacht er even een paar weken tussenuit te gaan, maar het werd wat langer dan gedacht. Inmiddels gaat het een stuk beter en ben ik blij en dankbaar dat het allemaal tóch nog goedkomt met me ?.

Lente- en zomerstop

In blogland komt het wel vaker voor dat mensen een zomerstop nemen en ook op TV is het niet onbekend. Doordat het langer licht is en er buiten meer te doen is, besteden mensen minder tijd achter schermen. Om mijzelf verder op te laden doe ik daar een schepje bovenop en las ik een lente- én zomerstop in. Dit is dus voorlopig even het laatste bericht.

Na de zomer, als ik weer barst van de energie, ben ik van plan het bloggen weer op te pakken. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een bericht zodra er weer een blog online staat. Zie ik weer na mijn blogpauze? Geniet van de komende maanden!

Foto: Aniket Bhattacharya

14 gedachten over “Blogpauze”

  1. Heel verstandig Tom!
    Ik wens je een (spoedig) mooi voorjaar en een zalige zomer!
    Alle goeds en vooral, geluk en gezondheid ???

    Beantwoorden
  2. Wat heerlijk dat sommige mensen er gewoon voor open staan om te laten weten dat het minder met ze gaat. Ik vind dat een zeer goede ontwikkeling. Niet stoer doen maar het gewoon laten gebeuren. Geniet van de mooie maanden die gaan komen en van het relaxen !

    Beantwoorden

Plaats een reactie