Belastingaangifte teruggaaf binnen

Vanochtend tikte mijn horloge me op mijn pols. Er was een bedrag bijgeschreven. Zou het de definitieve aanslag van mijn belastingaangifte 2022 zijn? 

Nieuwsgierig logde ik in op mijn bank. En ja hoor! Daar stond het bedrag van de Belastingdienst. Hoera. Toch sneller dan verwacht.

Het geld gebruik ik dit jaar niet om te beleggen. Ik verhoog er mijn spaarbuffer mee.

Wist je al dat de brief van de belastingdienst vooraf aangekondigd wordt? Een paar weken van tevoren staat de melding al klaar in Mijn Belastingdienst. Weer wat later verschijnt de brief in jouw berichtenbox en kun je de inhoud van de brief bekijken. Is jouw definitieve aanslag 2022 al onderweg?

Foto: Pawel Czerwinski

1 gedachte over “Belastingaangifte teruggaaf binnen”

Plaats een reactie