Afmelden Post(code Loterij)

“Aan de bewoners van dit adres”. Omdat deze tip zo populair was op Facebook, deel ik ‘m hier ook. Deze week kreeg ik namelijk weer een envelop van de Postcode Loterij in m’n brievenbus. Zucht.

Nee/Nee

Omdat ik geen folders en reclame wil ontvangen, heb ik een nee/nee-sticker. Ik vind het daarom extra vervelend als een bedrijf dat omzeilt door een brief te sturen gericht ‘Aan de bewoners van dit adres’.  Dit soort enveloppen gaan direct de papierbak in.

Vier keer zonde

  1. Ik ben geïrriteerd omdat ik SPAM in mijn brievenbus vind
  2. De tas met oud papier is nu sneller vol, waardoor ik eerder naar de papierbak moet lopen
  3. Het is verspilling van papier
  4. De Postcode Loterij betaalt voor niets

Afmelden

Net als bij mijn mailbox wilde ik de stroom post stoppen. Daarom zocht ik naar een adres om je af te melden. En tada, gevonden! Mijn volgers op Facebook vonden deze tip erg nuttig. Dus hierbij nogmaals: meld je hier af voor geadresseerd reclamedrukwerk van de Postcode Loterij. Via de link kun je je ook afmelden voor mails en telefoontjes.

Het kan even duren voordat jouw afmelding verwerkt is, omdat drukwerk wat langer van tevoren gedrukt wordt.

3 Reacties

  1. Ja irritant die loterij. Hopelijk werkt het :-)

  2. Handig zeg! Ik wist niet dat dat kon. Wij worden helemaal gek van de Vriendenloterij, daar krijg ik echt elke maand een brief van. Hopelijk is daar ook zo’n adres voor…

  3. En ja, die blijkt er ook te zijn! Ik heb het gelijk gedaan. Fijne tip :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Tips van Tom

Thema door Anders NorénOmhoog ↑

Lees meer:
De eerste jaarlijkse rekening, grrrr
Rennen met Evy
MyPicStyle: Eigen foto op tijdschrift
Sluiten