Over Tom

Tom houdt van bezig zijn met geld, theater, muziek, pasta en koffie | woont met Tomas in Amsterdam | lost versneld zijn hypotheek af 

Hallo daar! Tof dat je mijn blog bezoekt. Een paar jaar geleden merkte ik dat mensen mij dezelfde vragen stelden, waar ik dan weer dezelfde antwoorden op gaf. Zou het niet veel handiger zijn om een blog te starten, zodat meer mensen er iets aan hebben? Dat was in 2013 het begin van Tips van Tom :-). Toen ging het vooral over handige websites en computertips. Van alles wat. Het was eigenlijk een beetje te rommelig. Daarom besloot ik eind 2019 om me te focussen op iets dat mij heel blij maakt: sparen, indexbeleggen, de hypotheek versneld aflossen en bewust leven.

Sparen, indexbeleggen, de hypotheek versneld aflossen en bewust leven

Ik houd ervan om met geld bezig te zijn. Als je je geldzaken goed regelt, niet boven je stand leeft en je niet gek laat maken door wat anderen van je vinden, geeft dat je namelijk een ongelofelijk gevoel van vrijheid. En dat is wat ik jou ook gun!

Je hoeft daar geen topsalaris voor te hebben. Ook jij kan vandaag beginnen met extra aflossen op je hypotheek, extra sparen of beleggen. Dat hoeft niet direct met honderden euro’s tegelijk. Begin eerst eens met een of twee tientjes en kijk hoe dat voelt. Daarna kun je jezelf uitdagen en de bedragen steeds wat verder opkrikken. Het is maar net waar jij je goed bij voelt en wat jouw doelen zijn.

Mocht je een vraag hebben, mag je me altijd mailen. Kijk ook vooral op de pagina Aanraders met boeken, spullen en websites die mij inspireren.

Foto: Matty van Wijnbergen 

1 Comment