Tom raadt aan💡

Op deze pagina vind je boeken, blogs en andere dingen die mij inspireren en mijn leven prettiger maken. Heb jij hier nog iets aan toe te voegen? Laat het me weten.

Automatisch vermogen opbouwen 💶

Maandelijks zet ik een deel van mijn salaris opzij. Dit wordt elke maand automatisch geïncasseerd door Meesman. Hierdoor heb ik er geen omkijken naar en bouw ik een appeltje op voor de dorst.

Door maandelijks hetzelfde bedrag in te leggen, koop ik automatisch meer aandelen als de koersen laag staan en minder aandelen bij hoge koersen. Daardoor is er dus geen verkeerd instapmoment. Met indexfondsen focus je niet op individuele aandelen, maar koop je stukjes van de hele markt.

➡️ Reken uit wat jij kan opbouwen met indexbeleggen als je maandelijks een vast bedrag opzij zet.

Boeken over geld en mindset 📚

Mensen vragen me weleens hoe het toch komt dat ik zoveel weet over financiën. Omdat ik er veel over heb gelezen! 😄 Wil je meer lezen over een financieel vrij en een gelukkig leven? De boeken op deze pagina heb ik gelezen en kan ik je aanraden. Klik op een link voor meer info.

Fijne dingen om te hebben 🚀

Mijn leven draait niet om het hebben van zoveel mogelijk spullen. Maar van de spullen die ik heb wil ik dat ze mijn leven leuker en makkelijker maken. Klik op de links voor meer info.

Blogvrienden 📱

Blogs die ik met plezier volg. Neem ook eens een kijkje :-).