5 handige en inspirerende cadeaus

Nog geen cadeau voor in de schoen of in de kerstsok? Of is er iemand bijna jarig en heb je geen idee wat je moet geven? Ik deel graag 5 handige/inspirerende cadeaus met je. Een groot aantal ervan heb ik al weggeven of voor mezelf gekocht (je moet jezelf tenslotte ook weleens een cadeautje geven :)) en vielen in goede aarde!

USB autolader

In de auto niet meer zonder stroom dankzij deze USB-lader voor in de sigarettenaansteker. Heb ik inmiddels 4 keer weggeven (en heb er zelf ook een) en bevalt goed. De prijs is op dit moment € 14,99 bij Coolblue .

Oplaadbare USB-fietslampjes

Vorig jaar kochten mijn vriend en ik voortdurend nieuwe lampjes bij de Action. Lekker goedkoop, maar natuurlijk wel heel erg zonde om steeds nieuwe te kopen. Ik ging op onderzoek uit en kwam bij dit voor- en achterlicht die zijn op te laden via USB. Ze zijn fel en gaan lang mee. De prijs op dit moment is € 18,99 bij Decathlon.

Google Chromecast

Met de Chromecast van Google maak je van een domme (of langzame Smart-TV) een Smart-TV met pit. Je verbindt dit kastje met jouw WiFi-netwerk en steekt het in een HDMI-poort. De prijs op dit moment is € 39 euro bij Coolblue.

Michael Pilarczyk

Michael zelf kun je natuurlijk niet weggeven, maar hij heeft wel heel inspirerende boeken geschreven, zoals Master Your Mindset (€ 19,95). Hoe mooi is het als je een stukje inspiratie cadeau kan doen? :)

Spotify of Netflix maand cadeau

Geef iemand een maand Spotify (€10 euro) of Netflix (€15 euro) cadeau. Superleuk om te geven! Deze cadeaukaarten zijn o.a. te koop bij Albert Heijn en Primera.

Heb jij nog een cadeau om aan deze lijst toe te voegen? Ik ben benieuwd!

 

1 gedachte over “5 handige en inspirerende cadeaus”

Plaats een reactie