5 dingen uit 2022 waar ik dankbaar voor ben

Jaja, dames en heren. De laatste dag van 2022 is alweer aangebroken. Is het jaar niet weer voorbij gevlogen? Lekker cliché, maar het is wel waar. Een mooi moment om terug te blikken op mijn 2022.

Een eigen huis 🏠
Na een barre zoektocht kocht ik mijn eigen huis. Zelfs met overwaarde uit een vorige woning leek het mission impossible. Ging dit me eigenlijk überhaupt wel lukken? Waar ik woonde kon ik niet tot rust komen, dus ik moest snel iets vinden. Uiteindelijk is het toch binnen 6 maanden gelukt!

Zwaardere functie 💼
Ik solliciteerde binnen de organisatie op een andere rol en kreeg de baan. Dat was af en toe net watertrappelen in een woeste zee. Ik ben trots op hoe ik het tot nu toe geflikt heb. Mede dankzij lieve en slimme collega’s! Dat 2023 nog maar meer moois op werkgebied mag brengen.

Swipe naar rechts 🥰
Een swipe naar rechts op Tinder. De eerste date zaten we hoestend en proestend samen in quarantaine… En nu zitten we nog steeds bij elkaar op de bank. Fijn hoe dingen in het leven toch altijd wel weer goed komen. Ook al voelt het alsof dat niet zo is.

Geldzaken 💸
Er moest een huis ingericht worden, dus het geld vloog er met bakken uit. Ik zoefde door 2022 met een rokende pinpas. Nu hoef ik als minimalist gelukkig niet veel spullen, maar de spullen die ik heb moeten wel mooi zijn. Gelukkig is het dit jaar ook gelukt om weer wat geld te sparen. Daar ga ik in 2023 ook mee door.

Gezondheid ❤️
Naast een migraine-aanvalletje (pil erin, slapen en dan ben ik na een paar dagen weer het mannetje!) en een vetrolletje hier en daar ben ik gezond. En daar ben ik heel blij mee! Het hoeft allemaal niet vanzelfsprekend te zijn.

Waar ben jij blij en dankbaar voor in 2022? Ik wens je een fijne jaarwisseling! Tot snel.

Plaats een reactie