3 sites die jou opvrolijken als je er even doorheen zit

Last van een dipje? Je kan dan natuurlijk doelloos ronddwalen op internet, maar nog beter is het om te zoeken naar websites die jou helpen om uit de negatieve flow te komen. Drie websites die ik zelf met veel plezier volg en die mij positief helpen denken.

Loesje
Wie kent haar niet? De altijd gevatte Loesje. Van haar broertje tot aan wereldproblemen: Loesje bekijkt alles met een scherpe blik. De posters hingen vroeger al op mijn middelbare school. Gelukkig is Loesje nu ook te volgen op Twitter, Facebook en Loesje.nl.

Omdenken
Vooral op Facebook en Twitter vind ik het een feest om Omdenken te volgen. Daar deelt Omdenken slimme zinnen en uitspraken waarna je denkt: aha, zo kan ik er dus ook naar kijken!
@Omdenken | Facebook.com/Omdenken | Omdenken.nl

SoChicken
“Broeden op een leukere leven” is de slogan van SoChicken. Oprichter Jelle begon deze site in 2004 als hobby en heeft inmiddels 600.000 bezoekers per maand. En dat is niet voor niets, de website is van 2012 tot en met 2014 uitgeroepen tot Beste Gezondheid & Welzijn website van het jaar. Op SoChicken vind je artikelen op het gebied van geluk, gezondheid, succes, vrijheid, liefde en bewustzijn.
@SoChicken | Facebook.com/soChicken/ | SoChicken.nl

Zo, dat waren ze. Sla deze pagina op bij jouw favorieten, dan heb je altijd een ladder paraat om uit de put te klimmen ;-).

Welke inspirerende websites bezoek jij? Ik ben benieuwd!

Foto.

7 gedachten over “3 sites die jou opvrolijken als je er even doorheen zit”

  1. Omdenken. Ik had van het spel gehoord via familie, maar ik wist niet dat er meer achter zat. De quotes op hun Facebook pagina zijn fantastisch. :)

    Beantwoorden

Plaats een reactie